catering houten
Food N Mood.
Catering op maat. Over Food N Mood. Catering op maat. Een evenement is pas geslaagd als iedereen geniet. Van kleine borrelhapjes tot aantrekkelijke amuses, exclusieve dinergerechten of een oud-Hollandse stamppot. Food N Mood staat bekend om haar ruime assortiment aan culinaire mogelijkheden.
Refresh.
Catering en partyservice Gelderblom Houten.
Catering en partyservice. Uit eten, maar toch thuis kunnen blijven. Dat is genieten. Voor een feestje bieden wij partyservice. Wij maken van uw feest echt iets bijzonders en beloven u dat u zult genieten van tongstrelende gerechten! Er zijn vele mogelijkheden, maar in deze tijd van het jaar is een stamppotbuffet een ideaal buffet om uw gasten mee te verrassen.
Catering in Houten: 100% vers ambachtelijk! De Mobiele Kok.
Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Download dan onze catering brochure of neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Lunch catering in Houten. De Mobiele Kok verzorgt ook lunch catering in Houten.
Welkom Uytewaal Catering Houten fullservice cateraar in Utrecht e.o.
Uytewaal Catering levert en verzorgt onder andere buffetten, barbecues, lunches, warme avondmaaltijden, hapjes en amuses. Onze producten en gerechten zijn vers, ambachtelijk, duurzaam en komen uit de streek. Daarnaast zijn we helemaal thuis in alle vormen van partycatering zoals borrels, openingen, personeelsfeesten, bruiloften, condoleances, bedrijfsrestaurants en recepties. Het accent ligt hierbij op creativiteit, flexibiliteit en gevoel voor smaak. Wij zijn de allround cateraar die u alle zorgen uit handen neemt en net dat stapje extra doet dat u verdient! Tevens kunt u bij ons de juiste materialen huren voor een juiste entourage. Vanaf 1996 zijn wij actief in de cateringbranche vanuit onze ruime keuken en diverse bedrijfsrestaurants. U vindt onze speciaalzaak met open keuken in het Oude Dorp in Houten.
De Vos Catering Welkom.
Op de Kaart. In de wereld van catering. Wat wil de gast van 2018? De gast van nu wil een beleving. Geen voorverpakte kaas meer en geen kille uitstraling van het bedrijfsrestaurant. Maar een restaurant wat tevens een ontmoetingsplaats is, wat warmte en duurzaamheid uitstraalt.
Catering in Houten voor particulieren en bedrijven Antoine Catering.
Voor de catering van al uw feestelijke of zakelijke aangelegenheden in Houten bent u bij Antoine Catering aan het juiste adres. Onze professionele medewerkers nemen u graag alle zorgen uit handen, van het eten tot de complete aankleding van uw event.
Catering lunch, catering diner en catering bedrijfsfeesten Vernooy Catering Wijk bij Duurstede en Catering Houten.
Bel Vernooy Catering Wijk bij Duurstede 0343 572930. Bel Vernooy Catering Houten 030 7370491. Afhalen kan zowel op de Peppelkade 3 in Houten als op Middelweg Oost 7 in Wijk bij Duurstede tussen 08.00 12.00 en 13.00 17.00 uur. Nieuws van Vernooy Catering.

Contacteer ons

Resultaten voor catering houten